Webdesign

  • Webdesign

Heeft u een website nodig voor uw bedrijf, stichting, kunstwerken of activiteiten? Studio Protter kan u helpen om een persoonlijke en unieke website voor u maken. Een website is een spiegeling van uw bedrijf of uzelf. Het laat publiek zien wie u bent en wat u aan hun biedt. Een goede website is niet alleen dat het mooi er uit ziet, maar dat het ook het boodschap en de persoonlijkheid van de eigenaar van de website uitstraalt. Een website is in principe een verlenging van uzelf.

Bij een website opdracht vraag ik altijd om een persoonlijk gesprek met een klant. Het is een soort “brainstorming” om een idee te krijgen. We maken altijd persoonlijke en geen massale websites. ‘Wat u wilt aan uw publiek vertellen, wat u wilt bereiken, hoe u deze wilt realiseren, wanneer en waarom’ zijn voorbeelden van items die belangrijk zijn voor het bedenken van een website. Wanneer een klant niet weet wat hij/ zij wil, kan Studio Protter altijd advies geven om hun wens te vervullen. We maken de websites met Content Management System: Joomla of WordPress, open bron systeem dat wereldwijd gebruikt is. Dit wil zeggen dat de websites zelf onderhoud kunnen worden. Hiervoor heeft u een speciale training nodig. Wanneer u geen zorgen wilt krijgen van het onderhouden van uw website kunnen we deze ook voor u doen. Op deze manier is uw website gegarandeerd up-to-date blijft.

Op onze portfolio pagina kunt u een paar voorbeelden van websites die we hebben gerealiseerd. Voor meer informatie over ons website dienst kunt u ons mailen of bellen op 0628265792.