Info

Studio Protter is een all-round bedrijf op het gebied van reclamewerk: Webdesign, illustratie, grafische vormgeving, en fotografie. Of het nu digitaal of analoog is, Studio Protter kan u helpen met haar persoonlijke aanpak. Naast het boven genoemde vakgebied doet Studio Protter ook aan teken- en schilderkunst. Gecombineerd met digitaal werk vormt kunst een interessant, uniek en persoonlijk resultaat. Studio Protter kan dit met haar kunstvaardigheid voor u realiseren.

De eigenaar van Studio Protter, Melda Wibawa heeft brede interesse en grote vaardigheid op het gebied van grafische vormgeving, website en kunst. Zij heeft vijf jaar ervaring als architecte en stedenbouwkundige en ruim vijftien jaar ervaring in webdesign en digitale presentaties in Nederland. Met haar vaardigheden en creativiteit is er eigenlijk bijna geen moment dat zij zich verveelt! In haar vrije tijd kunt u haar vinden in haar atelier of buiten aan het schilderen. Tevens heeft zij in 2010 haar andere grote passie ‘fotografie’ opgepakt en verder ontwikkeld. Het resultaat is een professionele studio fotografie voor product- en portretfotografie. We hebben daardoor alles in eigen hand en mede hierdoor kunnen we u een compleet en persoonlijk advies geven om uw doel te bereiken.

Wat kan ik voor u betekenen?

Webdesign
– Het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele website. We zorgen voor een modern, up-to-date website die online goed vindbaar is en die goed te bekijken is op zowel een pc, tablet of smartphone.
– U inzicht geven in het bezoek aan uw Website via Google Analytics

Grafische Vormgeving
– Het ontwerpen en realiseren van uw digitale en bedrukte producten zoals logo, huisstijl, boek, brochure, flyers, folders, prints, digitale nieuwsbrief en -presentaties.

Illustratie
– Het ontwerpen en het maken van illustraties voor boeken, prints, websites, presentaties, etc.

Fotografie
– Product fotografie, fotoreportage van een evenement of bruiloft of stockfoto’s voor drukwerk of digitale presentaties.

Hebt u een leuke en/of avontuurlijke, uitdagende opdracht, aarzel niet en stuur een e-mail of bel: 0628265792

Kamer van Koophandel Noord Nederland
KvK nummer: 57471223